NASIL YARDIM EDEBİLİRİM

5 Nisan 2016 Salı

MERHABA DOSTLAR...

Bu makalemde sizlere define kazalarından bahsedeceğim.
resimlerle bakalım aklınızda ibretle kalsın.










Evet arkadaşlar ilk kural canınızdan daha kıymetli bir hazine yoktur bir nefesim için tüm dünya hazinelerini verseler bakmam yüzüne.





Bu bir gaz zehirlenmesi hiç bir önlem almadan hiçbir bilgisi olmadan bodozlama define var dige gördüğü kayanın dibine dalanın sonu aynen böyle olur.
            Madem o kadar eş tin kaçmaya yer ayarla o kadar uğraştın bir maske al piyasada 20-30 tl civarı çok paramı.





*DEFİNE ARARKEN MEZAR İÇLERİNDEKİ GAZA KESİNLİKLE DİKKAT EDİN GAZ İNSANI YA ÖLDÜRÜR YADA ÖMÜR BOYU SÜRÜNDÜRÜR BASİT GELEBİLİR YAŞAYANLAR İYİ BİLİR.






üst resimde ki hata şu ''be cahil'' gideceğin yeri hesaplıyorsun da içeride bi sıkıntı olduğunda kaçacağın yeri neden düşünmüyorsun çökme olur gaz olur ruhaniler sıkıştırır e nasıl kaçacaksın içeride öleceksin.




*KAZI YAPARKEN KAZININ BAŞLANGICINI GENİŞ TUTUN DAR OLURSA ÇIKMANIZ HAREKET KABİLİYETİNİZ DÜŞECEKTİR KAZALARDA ARTACAKTIR.






Adam yeri bulmuş tespiti yapmış her şey hazır oradan akıllının biri diyor ki çok bilmiş edasıyla bizim arkadaşta dinamit var patlatalım e garibime de cazip geliyor hiç bir önlem almadan hesaplamadan patlatıyorlar kol bacak havada uçuyor.




*Define aramalarında patlayıcı kullanmayın kaç definecinin dinamit ateşleme ruhsatı vardır bilmeden hesaplamadan yaparsanız canınızla ödersiniz ve eğer kazdıgınız yerde hediye var ise yok edersiniz doğayı tahrip etmeyin.




Evet bu arkadaşta çok akıllı dayamış taşın kemarına krikoyu tam kenarına illa elini ayağını koparacak ya geçmiş altına çalışıyor kriko bi kaysa o kayanın altından çıkmak imkansız.



*Kullandığınız aletler derme çatma olmayacak bi iş yapıyorsan herşeyin hazır olacak acele etmeyeceksin planlı çalışacaksın sonuçlarını düşünerek hareket edeceksiniz.




Ne yaparsanız yapın önce sizi bekleyenleri düşünün define aramak kolay siz evdeki hazinelerinizi kaybetmeyin.






www.altinkurek.blogspot.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder