NASIL YARDIM EDEBİLİRİM

12 Nisan 2016 Salı

DEFİNECİLİKTEDE RUHANİLER TILSIMLAR VE ÇÖZÜMLERİ...

Her definecinin de bildiği gibi insanlık tarihinde farklı inançlar olmuş insanlık var olduğu sürede
olmaya devam edecektir.
    Sizlere bu makalemizde define de cin sahiplenmesinden bahsetmek istiyorum.Definecilik de tılsım veya cin musallatı 3 şekilde olur.


*Cinlerin definelere bekçi olarak bırakılması

*Cinlerin defineleri kendiliğinden sahiplenmesi

*Meleklerin defineyi koruması

CİNLERİN DEFİNELERE BEKÇİ OLARAK BIRAKILMASI

İnanışa göre Hz. İsa'nın çarmıha gerili olduğu bölgeden bir cins ağaç çıkmaktadır.Bu ağaç bir tür zamk salgılamaktadır inanışa göre de bu ağacın ağladığını simgelemektedir.Bu zamk tütsülenip yakıldığında ortaya çıkan kokuyu cinlerin çok sevdiği söylenmektedir.
        Tütsü yakılır ve bölgenin bütün cinleri oraya toplanır bunlar hazır olunca defineyi gömerken cinleri musallat edecek kişi işe koyulur.Cinlerden bu definenin korunmasını ister.Cinler derhal cevap verir ve sorarlar ne zamana kadar bekleyelim koruyalım gömen kişi zaman gün saat söylemeden belli bir şifre belirler örneğin : sağ ayağı topal adam gelene kadar veya 7 kişi gelene kadar der ve oradan ayrılır.Adamın şifresi gerçekleşmediği sürece o define asla oradan çıkarılamaz.Sadece aynı ayin tekrar yapılır ve işi bilen biri tütsüyü yakar cinlerden şifreyi öğrenir ve define açılır.
(İslam inancına göre HZ. İSA kesinlikle çarmıha gerilmemiştir.)

Definenin emanet edildiği cinler cüce cinlerdir.Boyları kısadır define bekçisi olarak da bilinirler.Diğer bir adları da lebrikondur. Defineyi her cin beklemez onlarda ırk ırk farklıdırlar.Boyları kısa zararsız görünmelerine rağmen mala mülke düşkündürler ve define esnasında normalden büyük yılan olabilirler.En çok da kurbağa şekline girerek insanları define den uzaklaştırmaya çalışırlar.Defineler de bulunan cinler çoğu zaman kötü niyetli ve kafir cinler lerdir. Bu nedenle büyülü veya tılsımlı defineler de abdestli gitmekte ve bolca Nas - Felak surelerini okumakta fayda vardır.Ancak cinlerin çoğu zaman yanlış bilgi vermesi nedeni ile bu tür define yerleri ipuçları yanlış çıkabilmektedir.Cinlerin koruduğu defineleri bilemeyeceğimiz için en iyisi baştan tedbirli davranmaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder